 |
előtte... |
100 gr kókuszreszeléket (ne túl szárazat és aprót használjunk) 2 dl kókusztejjel és egy ek. mézzel összekeverünk. Méz helyett lehet xukrot, vagy szteviát használni.Hagyjuk egy kicsit állni, hogy a kókuszreszelék puhuljon. Közben előkészítjük a zselatint, ahogy a csomagoláson le van írva. Belekeverjük a zselatint a masszába és rögtön formákba töltjük. Én erre a jégkockatartót használtam, de akinek van szilikon formája az még jobb, egyszerűbb belőle kibányászni. Hagyjuk egy éjszakát keményedni, szikkadni. Én még a mélyhűtőbe is betettem, hogy keményedjen. Amikor megkeményedett olvasztott min. 70 %-os csokival bevonjuk.
 |
...utána |
Megjegyzés: zselatin helyett használhatunk kakaóvajat is, de a zselatin természetesen olcsóbb.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése