Fele-fele arányban veszünk salátát és spenótot. Alaposan megmossuk és falat nagyságúra tépkedjük vagy vagdossuk. Teszünk hozzá vékonyra karikázott újhagymát és 5-6 szál petrezselymet. Egy salátástálban jól összekeverjük a hozzávalókat.
Elkészítjük az öntetet: kiskanál mustár, kis zabtejszín, olívaolaj, balzsamecet, só, bors, ízlés szerint fűszerek. Ha túl savanyúnak találjuk tehetünk hozzá kis xukrot vagy mézet.
A zöld spárgát megpucoljuk és 3 cm -es nagyságúra vágjuk. Serpenyőben vajon kb. 10 percig megpirítjuk/dinszteljük. Az öntetet ráöntjük a salátára alaposan összekeverjük, majd tányérokra szétosztjuk. A spárgát még melegen a salátás tányérokra szedjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése